Monte Sims

Senaste inläggen

Av Monte Sims - 8 februari 2013 18:33

Jag är med och tävlar hos Sims-bloggerskan SpaceSims, där du kan vinna saker från Store för 100 SimPoints!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

 

ANNONS
Av Monte Sims - 7 februari 2013 20:00

Om ni fäster era ögon på bilden ser ni nu Samuel och Mila Parker! Samuel är en flörtig våghals, som har bra sinne för humor och är atlet och fordonsentusiast, precis som Mila! Hon är ett geni, perfektionist och även född till säljare. 


Samuel och Mila bestämde sig för att flytta till den mystiska, lite hemlighetsfulla Moonlight Falls, där de även hade tänkt påbörja sitt nya familjeliv! Dagen efter visade det sig att Mila blivit gravid! Hur nu detta gått till...  

ANNONS
Av Monte Sims - 7 februari 2013 16:26

Om jag ska vara ärlig, vilket man såklart ska vara, så har jag inte kommit sådär jättelångt. Jag är inte mycket för att spela superlänge på en och samma familj, jag tycker mer om att skapa nya simmar och att flytta in dem och så där! Så mitt svar blir nog 2! Skulle jag gissa på. 
Nu efter att jag har behövt ominstallera min spel så pass många gånger att jag inte hunnit spela speciellt länge förens det varit dags att installera om dem igen, så ska jag nu fortsätta på mina familys, lääääänge!   

Av Monte Sims - 6 februari 2013 18:53

Av de fem jag har så tycker jag nog bäst om antingen Sovrum & Badrum eller Utomhuslyx. Jag tycker om möblerna man fick med i Utomhuslyx, minuset var att det inte var speciellt mycket saker man fick med. Med Sovrum & Badrum fick man med en hel del snygga underkläder, men även fina möbler. 


 


Så det får nog helt enkelt bli Sovrum & Badrum!  

Av Monte Sims - 5 februari 2013 17:04

Well, jag gärna hade följt med mina simmar till jobbet (förutom de jobb som hör till Drömjobb) och till skolan. Dessutom så tycker jag att de har gryyymt fula soffor till Sims 3. Det är ett stort minus. Sällan jag hittar några snygga att ladda ner heller. 

Från början när jag bara hade grundspelet, så tyckte jag att kläderna och frisyrerna var hiskeligt fula! Men efter några nedladdningar och pryl&expansionpaket så tycker jag att det fungerar alldeles utmärkt! Så förutom dessa småsaker så finns det inga saker jag är missnöjd över faktiskt!  

Av Monte Sims - 4 februari 2013 19:57

 

Say hello till Mila and Samuel Parker!

Av Monte Sims - 4 februari 2013 16:36

Jag har inte testat alla möjligheter i alla expansionpaket, men favoriten får nog ändå bli Kvällsnöjen! Jag ÄLSKAR att man kan bo i lägenhet. Det är nog det som gör att detta tar hem första platsen. Men annars tycker jag om Leva Livet väldigt mycket också. Mest pågrund av de snygga kläderna man får med, men även möjligheterna! 

Av Monte Sims - 3 februari 2013 19:05

Om ni har lika svårt som mig att hitta snygga brallor till killar, så kan finns dessa att ladda ned här.


Snygg jacka att ladda ned här.


Ladda ned den här snygga simmen här!


... och håret som simmen har går att köpa här från Store. Jag har det, och det är riktigt snyggt! Men eftersom jag inte är speciellt mycket för polisonger så är de ett minus. Okej, de syns knappt, men ändå. Håret är hur som helst snyggt! 100 Simpoints på Store.


OM MIG


Hej! Jag är en tjej som är inne på mitt 16:e år. Jag bloggar om The Sims 3. Här kommer du hitta nedladdningstips, nyheter och mycket annat! Jag själv har spelat Sims sedan ettan kom, och till och från till nu.

SÖK I BLOGGEN

OMRÖSTNING

Vad vill ni se mer av i bloggen?
 Berättelser
 Nedladdningstips på kläder
 Nedladdningstips på hår
 Nedladdningstips på skor
 Nedladdningstips på världar
 Recensioner
 Mods
 Poser
 Fusk
 Frågestund
 Videos (trailers, simsmusik)
 Nyheter hos Sims 3

FRÅGA MIG

6 besvarade frågor

MINA SIMS SPEL

  The Sims 3

  Destination Världen

  Lyx & Design

  I Rampljuset

  Utomhuslyx

  Sovrum & Badrum

  Husdjur

  Övernaturligt

  Leva Livet

  Kvällsnöjen

  Drömjobb

VIKTIGT

o Jag ansvarar inte för eventuella virus

 

o Frågor sker i fråge-rutan

 

o Spam och överdrivna reklam- kommentarer raderas

SENASTE INLÄGGEN

KATEGORIER

ARKIV

FÖLJ MIN BLOGG

Följ Monte Sims med Blogkeen
Följ Monte Sims med Bloglovin'
Tiny Finger Point Hand With Heart

Simsbloggar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se